HTML

Alkalmatlanok

Alkalmatlan alkalmazottak az alkalmatlan helyen.

Friss topikok

  • ivrilider: Ezt a blogot miért nem fedezte föl az Index? És látom, idővel lecsüggedtél és abba is hagytad... (2010.06.22. 20:58) Honnan az ötlet?

Linkblog

Honnan az ötlet?

2008.09.07. 00:22 Szonda Ignác

Elég kézenfekvő dolog füstölgő blogot indítani manapság, mert ugye annyi képtelenség esik meg az emberrel, hogy a legjobb, amit tehet, hogy dokumentálja. Bárhova nyúlunk, kész aranybánya: ott a tömegközlekedés (meg a taxisok, autósok, kerékpárosok), ott a kutyaszar-helyzet (meg a szeméthelyzet, zajterhelés-helyzet), ott van a pesti (vidéki városi, vidéki, de falusi) mentalitás, a politika, a simli, a nyúlás, a lehúzás, a könyöklés, a frusztráltság, s türelmetlenség, ésatöbbi.

Az óriási kínálatból én most a kereskedelmet és szolgáltatóipart választom. Ez egyfelől jó, hiszen a fenti kategóriákat is részben lefedi. És másfelől is jó, mert minden bosszúságunk, személyes konfliktusunk jórészt abból fakad, hogy a feladatuk elvégzésére alkalmatlan emberekkel akadnak közös ügyeink. Olyanokkal, akik úgy viselkednek, mintha csak véletlenül találtuk volna éppen őket a pult mögött, a telefon másik végén, vagy a volán mögött. Alkalmatlan alkalmazottakkal, akiket valaki felvesz, de senki nem tanítja meg őket semmire.

1 komment

Címkék: közélet társadalom fogyasztóvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://alkalmatlan.blog.hu/api/trackback/id/tr70651768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivrilider 2010.06.22. 20:58:08

Ezt a blogot miért nem fedezte föl az Index? És látom, idővel lecsüggedtél és abba is hagytad...
süti beállítások módosítása